Zoeken

LOCKDOWN


Vanmorgen werd bekend dat de scholen op woensdag 16 december gaan sluiten. Morgen wordt u verder door ons geïnformeerd over de invulling van de lessen in de dagen voor de kerstvakantie en het thuisonderwijs vanaf 4 januari 2021.

Toch vieren we dinsdag toch een klein beetje kerst! De lokalen al "kerst-diner-klaar" ingericht en wordt van de lunch een feestelijk moment gemaakt. Daarvoor hoeven de ouders niks extra's te doen dan op een normale dinsdag: de kinderen krijgen gewoon hun lunch mee, maar verzorgt de Ouderraad niet alleen een toetje, maar ook een leuk kerst aandenken! Zo wordt het als het ware een kerstlunch; gevolgd door gezellige middag om het op die manier toch een beetje Kerst te laten lijken!

De gymlessen gaan NIET door. Dit vanwege de nieuwe strenge maatregelen dat er vanaf morgen alleen nog maar buiten gesport mag gaan worden. Dat betekent dat alle kinderen om 08.20 uur gewoon op school worden verwacht en ook vanaf school (14.15 uur) weer naar huis/opvang gaan.

Thuiswerk:

De kinderen zullen morgenmiddag wat werk mee krijgen om de komende dagen mee aan de slag te kunnen gaan. Wellicht kunt u hiervoor een wat grotere tas meegeven. Over het andere werk (na de kerst) wordt u later deze week geïnformeerd.

56 keer bekeken

© FUSIE.FATIMA.NICOLAAS.2021

ZWW3.png